HTML

CAWI - blog az online kutatásról

Pintér Róbert vagyok. 2008 szeptembere óta foglalkozok online kutatással főállásban (2012-ig az Ipsosban), jelenleg mint mobil kutatásvezető az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.-nél dolgozok. Elsősorban az online (CAWI: Computer Assisted Web Interviewing) és az okostelefonos módszertannal készülő kutatások fejlesztéséért vagyok felelős. A munkám során érdekes hírekkel, adatokkal, dilemmákkal találkozok, amik remélhetőleg segíthetnek másoknak is, így a CAWI-vel és online témákkal foglalkozó kutatóknak és ügyfeleknek.

Friss topikok

Linkblog

Mi kapható egy lemerült elemér?

2008.10.16. 01:15 pinter.robesz

Hankiss Elemér visszatérő nagy öregje az Internet Hungary-nak, idei előadása arról szólt, hogy az internet szabaddá tesz-e. Azon túl, hogy megmosolygtató, saját "kézzel" rajzolt számítógépes animációkat használt, olyan világba merült alá amiben szerintem már korántsem mozgott annyira otthonosan. Viszont olyan bon mot-k szaladtak ki a professzor szájából, amiket azt hiszem később is idézni fogok:

- kis animacio a vilaggazdasag tengeren hanytorgo hajorol, ami a tarsadalmat szimbolizalja. Egy masik animacion informacio zudul emberkere vodrokbol (kezzel rajzolt abrak)

- lista arrol, hogy mit csinal az internet, mit lehet az interneten csinalni (az Internet Hungary eloadas-cimei alapjan), ebbol ugy tunik, hogy "az internet olyan, mint Jezus Krisztus - mindenre kepes".
- „YouTube, vagy mi az ordogpokla"
- igazsag a weben, mit hoz a google az elso talalatok kozott: wikipedia, noi lapokban: szortelen igazsag... vegul, egy talalo talalat: "mi kaphato egy lemerult elemer?"
- Noi Lapozo: nyar=szabadsag - "hat ez se valami kanti vagy nietschei igazsag"

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: internet hungary szabadság hankiss elemér

A bejegyzés trackback címe:

https://cawi.blog.hu/api/trackback/id/tr68716255

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: excel vba courses london 2019.03.20. 09:33:35

A HUNfoglalás sorozat nem áll le! Jön a Kékes Vertical! - OCR Magazin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása